Laura Kjærgaard

Dirigent og leder af Copenhagen Gospel Singers

Laura Kjærgaard blev landskendt da hun fik en flot 2.plads i X Factor 2008. Men før X Factor sang Laura Gospel og det gør hun stadig.

Laura har undervist i det danske gospelmiljø siden efteråret 2005 og er en eftertragtet underviser og solist i både ind- og udland, på workshops, teambuilding workshops for firmaer, konfirmand gospel, gospel festvaller, gospel højskoler, foredragsholder, som vocal coach og som sanglærer, 

Laura er at finde i front som korleder i CGS, Amager Gospelkor og i hendes egen sammensatte gospelgruppe New Season. Derudover er hun musikleder og leder i gospelkirken The Gospel Fellowship i København.

Hendes smukke stemme og humoristiske tilgang til undervisningen må og SKAL opleves. Passionen for musik og især for gospel smitter helt ned på bagerste række og alene derfor er et medlemsskab i CGS noget alle bør prøve

PR billede HØJ1,2

Kristof Jan Jasik

Kapelmester i Copelhagen Gospel Singers

Kristof Jan Jasik  er professionel musiker, kapelmester, komponist, arrangør og co-producer.

Uddannet fra det prestigefulde Rytmisk Musikkonservatorium i København og Musik Akademiet i Katowice (PL).

Soul, jazz, pop, rock, gospel, r’n’b, hip hop er hans største inspirationer.

Han har spillet koncerter i store dele af Europa, og han har kunne opleves i radio stationer (med sine jazz værker) og i TV, som kapelmester for den succesfulde hip hop gruppe KNA Connected, eller live tv optræde med Kim Wilde (GB). 

Kristof spiller også med andre tv kendte artister, f.eks. X Factor finalister  (Laura Kjærgaard, Linda Andrews) samt ‘Live’ fra DR1 (Joanita Zachariassen).

Til dagligt, er Kristof en meget aktiv freelance musiker, og er en af de mest brugte gospelpianister i DK.

I 2018 blev Kristof igen mere aktiv inden for producer verden, gennem samarbejdet med den succesfulde producer og manager, Christian Møller Nielsen. Og er nu signet af Sony Music Entertainment.

Kristof-Jan-Jasik