STØTTEKONCERT FOR BAHAMAS

  • Bryan Rice
  • Laura Kjærgaard (X-Factor)
  • Copenhagen Gospel Singers
  • Gospel Fellowship Sangerteam og Joyful Nation
  • Julie Lindell (Anne, Sanne og Lis)
  • Claes Wegener, gospelkorene Conquerors,
  • True Gospel Singers
  • Kefas

Musikere, lydfolk og mange andre frivillige samler mandag den 30. september kl. 19.00 penge ind ved en støttekoncert i Sct. Andreas Kirke i København. Gospel Community samarbejder med UNICEF og de indsamlede penge går til UNICEFs arbejde for børn ramt af orkanen på Bahamas.

Hospitaler. Skoler. Boliger. Orkanen Dorian har jævnet alt med jorden i det nordlige Bahamas, øerne er ramt af voldsomme oversvømmelser. Befolkningen, og ikke mindst børnene, har mistet alt. Magtesløsheden hos os vokser, for hvad kan vi som enkeltpersoner gøre? Gospel Community gør det, de gør bedst: Synger, for at samle ind!

”Vi samler ind med vores stemmer og inviterer sangere og musikere, også udenfor gospelmiljøet, til at være med. Målet med koncerten er ikke kun at samle penge ind, men i høj grad også at sætte fokus på behovet for indsamlinger til nødhjælpsarbejdet i Bahamas”, siger initiativtager til koncerten, Dorte Krogshede.

Bahamas er ramt af den voldsomste orkan nogensinde og mange tusinde familier har mistet alt de ejer. I medierne hører vi befolkningens desperate råb om hjælp. Der er ifølge FN brug for husly, mad og rent vand til mere end 70.000 mennesker, heraf ca 18.000 børn. UNICEF er på stedet og arbejder sammen med Bahamas regering og andre organisationer med at hjælpe de nødstedte børn og deres familier. Pengene fra støttekoncerten er med til at sikre børnene nødhjælp som rent vand, mad, beskyttelse, psykosocial støtte og midlertidig skolegang.

Billetter á kr. 150,- sælges via Billetto  – og der kan doneres yderligere via MobilePay 94940 (skriv Bahamas i beskedfeltet), ligesom der kan doneres kr. 100 pr. SMS ved at sende GOSPEL til nr. 1900

Alle indsamlede beløb går ubeskåret til UNICEFs nødhjælpsarbejde for børn i Bahamas.

The event is finished.

Dato

30 sep 2019
Expired!

Tidspunkt

19:00 - 21:00

Pris

150.00DKK

Mere information

STØT - KØB BILLET

Sted

Sct Andreas Kirken
Gothergade 148, 1123 København
Kategorier

Arrangør

Gospel Community

Medarrangører

Unicef
STØT - KØB BILLET